Wie zijn wij

RNE 060215 0049 50FHConsult is de praktijk voor persoonlijke en professionele groei gespecialiseerd vanuit het systemisch werk gerund door Frans Huijben. FHConsult is in 2006 gestart met de intentie om de professionele opgedane kennis en ervaring uit zowel Nederland als Latijns-Amerika in te zetten in levensprocessen van andere mensen uit verschillende culturen.

Graag draag ik hieraan bij door het creëren van ruimte, de verbinding maken, het respect en de liefde herstellen zodat eenieder zijn speciale plek in deze wereld volledig kan innemen.

Achtergrond: Tropisch landbouw (landbouwstreekontwikkeling), aangevuld met trainingen als Professionele Communicatie (post-HBO, 3-jarige opleiding), Systemisch Werk I en verdieping Maskermaker, Opleiding tot Coach (1 jarige), Relatietherapie en DSM IV en mede door 8 jaar gewoond te hebben in Latijns-Amerika gevoedt met inheemse tradities en wijsheden.

Al ruim 25 jaar ben ik werkzaam als coach, trainer en mediator in binnen- en buitenland voor organisaties en individuele personen. Momenteel verzorg ik verscheidene trainingen in Colombia en México op gebied van persoonlijk leiderschap. Verschillende jaren actief geweest binnen een Ondernemingsraad, en in mijn vrije tijd actief als trainer/bemiddelaar bij Buurtbemiddeling.

Mijn stijl van werken is direct, nuchter, met geduld, humor en de nodige portie zachtheid.

Ik ben deelnemer van  de ethische commissie van Phoenix Opleidingen : www.phoenixopleidingen.nl 

Ik ben als psychosociaal therapeut geregistreerd lid van de NVPA: www.nvpa.org

Ik ben als trainer geregistreerd bij CRKBO www.crkbo.nl