Mannengroep

Mannengroep: Training persoonlijke groei, alleen voor mannen

Steeds vaker worden mannen zich bewust van de fundamentele vragen: wat betekent dat nu eigenlijk dat typisch mannelijke? En wat betekent dat voor mij? Hoe moet ik me daar toe verhouden? Wat wordt nu precies van mij verwacht als man? Wat is nu dat typische mannending?
Deze vragen zijn een logisch gevolg van de verandering die in de maatschappij plaatsvindt. De achter ons liggende periode waarin mannen en vrouwen als gelijken werden gezien begint te schuiven. Steeds duidelijker wordt dat mannen en vrouwen naast gelijken ook verschillend zijn. En wat betekent dat nu voor ons als man voor onze plek naar onze partner, onze kinderen te weten ons vaderschap, in de verzorging naar de (schoon)ouders, ten aanzien van onze carrière, onze vriendschappen ...

Inhoud:

Deze avonden hebben tot doel:
om als man meer inzicht en greep te krijgen op onze rol als zoon, broer, partner, vader, vriend of als collega, baas of medewerker
om als man de balans te vinden tussen zowel krachtig en sterk als gevoelig en liefdevol
aanwezig te zijn en te handelen vanuit jouw levenskracht en -lust, leiderschap, jouw authenticiteit, jouw volwassen mannelijke identiteit. En dit in verbinding met gevoeligheid.

Via het werken aan ordening en plek in het systeem van herkomst wordt het mogelijk dat we in onze kracht komen te staan. Dat we onze energie optimaal kunnen gebruiken en het niet verloren gaat in onbewuste patronen. Op deze manier kunnen we als man blijven staan en doen wat vanuit onze rol verwacht en gevraagd wordt.

Trainer:

Frans Huijben

Investering:

Je verbindt je voor 3 avonden; er wordt gewerkt van 19.30 tot 22.00 uur
Kosten: € 150,- voor de 3 avonden (incl. koffie, thee)

Praktische gegevens:

Locatie: Dienstencentrum De Riet, Plompstraat 6, 7601 CR Almelo
Data: voorjaar 2016: 21 maart, 5 april, 24 mei, drie dinsdagavonden
Aantal deelnemers: minimaal 6 maximaal 12
Aanmelden: klik hier om je in te schrijven