Particulieren

Iedereen kent in zijn of haar leven wel een periode dat edingen niet lekker gaan. Als die periode blijft voortduren en men zich daar ongelukkig bij voelt, is het tijd om te werken aan verandering. Het krijgen van nieuw inzicht op de ontstane situatie werkt verfrissend en vormt de grond om te werken aan mogelijke oplossingen.

FHConsult biedt in dit proces ondersteuning op verschillende niveaus:

Persoonlijke Begeleiding

Tijdens een aantal individuele sessies zoekt de cliënt onder begeleiding van Frans Huijben naar hanteerbare oplossingen.

Familieopstellingen

Individuen brengen in een groep hun eigen vraag aan de orde. Deelname van de andere groepsleden in het begeleidingsproces helpt het individu om goed inzicht te krijgen in wat er speelt rond de vraag en zetten de eerste stappen in de richting van verandering.

Gezien de regelmatige belangstelling om op een informele manier meer kennis te nemen van deze dynamiek van werken organiseren we in 2013 maandelijks een avond. Zie agenda.

Relatiebegeleiding

Paren en/of individuen onderzoeken samen met Frans Huijben de belemmeringen in hun relatie en werken aan een oplossing.

Mediation/bemiddeling

Familie, vrienden of buren zoeken onder begeleiding van Frans Huijben naar een gezamenlijke oplossing van het probleem dat onder hen speelt. 

 

Trainingen

In samenwerking met andere personen verzorgt Frans Huijben trainingen voor zowel particulieren als voor organisaties

Coproductie met Ontmoeting op de Grens: Verbindend Leiderschap: 17 -18 oktober 2014

Inschrijfformulier Verbindend Leiderschap

Samenwerking met Albertine Smit en Henk Breuren: www.ankerstroom.nl

 

Methode van werken

Middels ervaringsgericht leren werkt FHConsult met cliënten aan hun grotere zelfkennis en persoonlijk ontwikkeling. Beter inzicht krijgen in zichzelf, de persoonlijke kwaliteiten,de valkuilen en wijzen van communiceren, leiden tot verbetering van het functioneren van de cliënt. Daarbij blijft de cliënt verantwoordelijk voor zijn/haar eigen functoneren. De eigen leerdoelen, zijn eigen normen en waarden vormen het uitgangspunt naar een neer bevredigend functioneren. Frans Huijben als begeleider ziet zich slechts als tijdelijk instrument en loopt een eindje mee in dit proces. De principes die bij FHConsult voorop staan zijn: autonomie, heelheid, identiteit, integratie en zingeving.

FHConsult is geregistreerd lid bij de NVPA (lidnr: 101115). Dit maakt het mogelijk dat cliënten, aangesloten bij de juiste zorgverzekeraar in aanmerking komen voor een vergoeding. Voor meer informatie hierover kunt U met mij contact opnemen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of raadpleeg de nvpa website: http://www.nvpa.org/zorgverzekeraars.html