Voor wie bestemd?

FHConsult werkt met mensen die merken dat hun problemen zich steeds herhalen en diep van binnen weten dat er iets meer speelt. Daarbij kan het gaan om persoonlijke zaken als angsten, fobieën, negativiteit, burn-out, depressies, heimwee, verslaving, doemdenken of schuldgevoelens. Of het kan voorkomen dat men niet de juiste baan of de juiste partner

kan vinden, de ouder- of partnerrol  niet weten te vinden, of zich te ver van zijn familie of geboortegrond bevindt.

Bij organisaties waarmee FHConsult werkt gaat het om vraagstukken rond bijvoorbeeld het helder krijgen van weerstand op de werkvloer, conflictoplossing, het doorbreken van taboes, het omgaan met geroddel en een klaagcutuur, en het creëren van een teamgeest. Zeker in deze tijd van crisis, die grote spanningen geeft op de werkvloer, kan de inzet van FHConsult positief werken.

Vanuit zijn lange en brede ervaring in zowel Nederland als daarbuiten, en met name in Latijns-Amerika, kijkt Frans Huijben over grenzen heen. Dit maakt dat zijn begeleiding ook bijzonder tot zijn recht komt in het werken met mensen vanuit verschillende culturele achtergronden.

 

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers