Persoonlijke groei

Onze persoonlijke groei begint bij onze geboorte en stopt bij ons overlijden. Het is niet altijd vanzelfsprekend dat dit groeiproces verloopt zoals we graag zouden willen. In ieders leven gebeurt het wel eens dat we de grip op ons leven kwijt zijn, dat zaken tussen onze vingers doorglippen. Dat kan vooral voorkomen bij ingrijpende gebeurtenissen, zoals ontslag, scheiding, ziekte, overlijden, en verhuizing. Ineens realiseer je je dan dat je

niet meer vanzelfsprekend kunt terugvallen op de kennis, ervaring en kunde die je hebt opgebouwd. Je begrijpt en bent jezelf niet meer, de wereld staat op zijn kop. Het overkomt ons allemaal wel eens en deze periodes horen bij het leven. Toch zijn ze tevens positief, want het zijn momenten voor reflectie waarop we aandacht en energie aan onze eigen persoonlijke groei kunnen besteden. Zo krijgen we weer grip op onszelf en ons leven.

Inzicht krijgen in jezelf, nieuwe vaardigheden opdoen, je bewust worden van je kwaliteiten, grenzen leren aangeven: FHConsult ondersteunt deze processen en helpt je weer zodanig functioneren dat je verder komt in het leven dat je jezelf wenst. Frans Huijben doet dit middels verschillende werkvormen, zoals persoonlijke begeleiding, workshops, en trainingen. Samen bepalen hij met jou wat het beste bij je past en aansluit op jouw behoefte.